YT Everest - шаблон joomla Скрипты

                 

DV Hasselt Events

De Ethias Arena maakt gebruik van sportclubs uit de regio van Hasselt om de toog te bemannen tijdens verschillende events en zo is DVH vorig jaar op de lijst van toegelaten clubs gekomen.

Heel concreet houdt dit in we voor, tijdens de pauze en na een voorstelling de toog dienen te bemannen, meestal zo'n 15 personen. Er is de mogelijkheid om de voorstelling te kunnen bekijken als de toog tijdelijk terug opgeruimd is. Dit moet natuurlijk niet, maar is wel mooi meegenomen als je de artiest in kwestie graag eens wil zien.

Graag willen we op jullie, ouders en speelsters (+18 jaar), een beroep doen. Hiervoor hebben we een gesloten fb groep aangemaakt: DV Hasselt events. Als je interesse hebt om eens mee te komen werken, meld je dan zeker aan op deze fb groep. Daar vind je dan alle informatie terug en kan je je kandidaat stellen.

Graag vermeld ik hierbij dat dit, ook al is het "werken" steeds een gezellig gebeuren is. Je mag ook je vrienden, collega, kennis meebrengen, zolang we maar op je aanwezigheid en hulp kunnen vertrouwen. Zo hopen we een uitgebreide groep helpende handen samen te krijgen zodat we in de toekomst meer events kunnen doen. En als iedereen een keertje mee komt helpen zijn alle plaatsjes sneller gevuld en moeten we niet steeds op dezelfde personen een beroep doen.

Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten.